“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Baptist rescuers arrived home from Nepal with a six-month-old Hungarian little girl

On May 4th, after a week-long assistance Hungarian Baptist Aid’s special rescue team, called Rescue 24 arrived to Budapest.

Hazatértek Nepálból a baptista mentők a másfél éves magyar kislánnyal

Budapest – Egy hét segítségnyújtást követően május 4-én, hétfőn délben Budapestre érkezett a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata.

Hogyan segíthetek Jánosnak?

Az 5 hónapos János jelenleg is életveszélyes állapotban az intenzív osztályon fekszik. Közösen lehetővé tehetjük, hogy két hét múlva Németországban új májat kapjon.

Hungarian robotics

A huge success in the past, high hopes for the future

Munkában a magyar mentőcsapat Nepálban

Intenzív munkával töltötte a keddi napot Nepálban a Rescue 24

"Fogadj Örökbe" Nepál

Jelképes örökbefogadási programot indít a Baptista Szeretetszolgálat, a nepáli rászoruló gyermekek megsegítésére.

Tóásó Előd: „Végre itthon vagyok, szabad ember vagyok!”

Budapest – Hazatért és a repülőtéren válaszolt az újságírók kérdéseire Tóásó Előd, aki hat és fél év után a sajtótájékoztatón találkozott először az édesapjával.

Nepálba indul a Baptista Szeretetszolgálat mentőegysége

Katmandu, Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata a helyi baptisták kérésére vasárnap délben a szombaton bekövetkezett földrengés helyszínére indul.

Tóásó Előd hazatér

Magyar idő szerint péntek délután a Baptista Szeretetszolgálat (a Külgazdasági és Külügyminisztérium technikai segítségével) kimenekítette a magyar Tóásó Elődöt és a horvát Mario Tadicot Boliviából.

Madárdal és tudáspróba Seregélyesen

Nagyszerű és nagyszabású vetélkedővé nőtte ki magát tizenöt esztendő alatt a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola által szervezett, Téli madaraink című természetismereti és feladatmegoldó verseny.

Lap tetejére