“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Vujity Tvrtko adománya a Tábitha Gyermekhospice Háznak

Törökbálint – A közelmúltban a tengerentúlról hazaérkezett Vujity Tvrtko televíziós újságíró június 30-án, pénteken adta át dr. Benyó Gábornak, a Tábitha Gyermekhospice Ház főorvosának nagyvonalú adományát.

Program a legszegényebbekért: mobil népkonyha autó Nagykanizsán

Nagykanizsa – A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja, Nagykanizsa önkormányzatával karöltve, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával mobil népkonyha autót üzemeltet a városban és a környékén. Az autó a hét öt napján, nyolc helyszínen, mintegy háromszáz rászoruló meleg étkeztetéséről gondoskodik: az osztást a Demokratikus Roma Vezetők Szövetségének koordinálásával valósítják meg. Az autó ünnepélyes átadása a sajtó nyilvánossága előtt június 30-án történt meg.

Our workers are in Nicaragua

Our workers and volunteers visited local organisations in Somotillo and El Viejo, where the volunteers of EU Aid Volunteer program are helping in various, absolute rural and remote areas. In these places, the local communities do not have any access to clean drinking water.

Egyre hangsúlyosabb jelenlét a drogprevenció területén

Tapolca – Hentes Ildikót, a Baptista Szeretetszolgálat OSzSK drogprevenciós tevékenységgel foglalkozó munkatársát kérték fel részvételre egy olyan sajtótájékoztatón, amit a Veszprém megyei városban egy kábítószeres bűncselekmény kapcsán tartott minap a rendőrség.

Gróf András, a REVIP igazgatója Jószolgálatért díjat kapott

Budapest - A hajléktalanokért végzett szociális munka egyéni kategóriájában Gróf András, a Baptista Szeretetszolgálat REVIP Hajléktalanok Átmeneti Szállásnak vezetője lett a 2017. évi elismertje a Jószolgálatért díjak átadásának.

Legutóbb Borsodba jutottak el adományok

Vilmány – Folytatja a legszegényebbek megsegítése érdekében végzett munkáját a Baptista Szeretetszolgálat, legutóbb a keleti „végeken” jártak az adományozási igazgatóság járművei.

Együttműködési szándéknyilatkozat az EMMI-vel, rendkívül kedvező lehetőségek a humanitárius célokért

Budapest – Június 21-én, szerdán Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója és Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára együttműködési megállapodást írtak alá. Ennek lényege, hogy megerősítették: folytatódik az a munka, amit a segélyszervezet a Karitatív Tanács tagjaként a minisztériummal karöltve végez a szociális szempontból nehéz helyzetbe került egyének, családok és közösségek, adott esetben más országok polgárainak megsegítéséért.

Segítséget kér egy nehéz helyzetbe került anya!

A Baptista Szeretetszolgálat felhívása Kérjük mindazokat, akik szeretnék támogatni a Bajnóczi család talpra állását, juttassák el pénzbeli támogatásukat a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszámára „Vácrátóti tűzeset károsultjainak megsegítésére” közleménnyel: KDB Bank: 13555555-55555555-55555555

Vidám órák a fóti gyermekfesztiválon

Fót – A Baptista Szeretetszolgálat csapata értékes programot szervezett a gyerekeknek a június 16-án, 17-én és 18-án megrendezett, immár ötödik országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztiválon. Együttműködő partnerünk, a ByTheWay együttes műsora ugyancsak nagy sikert aratott az ifjak körében.

Református-baptista megállapodás: történelmi tanévzáró

Nagyhalász– A jövőt meghatározó, sok szempontból történelmi jelentőségű egyezmény aláírása történt meg június 16-án, pénteken a nagyhalászi Csuha Antal Baptista Általános Iskola tanévet záró ünnepségén.

Lap tetejére