“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat közleménye a szakképző intézményekben kialakult felvételi helyzetről

Tisztelet a Hősöknek

"Tisztelet a Hősöknek" elnevezéssel új, hosszú távú, átfogó program indul a belföldön és külföldön szolgálatteljesítés közben megsérült magyar katonák, rendészeti területen dolgozók, tűzoltók, mentősök, katasztrófavédők és segélymunkások, valamint a szolgálatteljesítés közben elhunyt szakemberek hozzátartozóinak támogatására.

Gasztronómia és bibliaismeret Vásárosnaményben

A fődíj: Jeruzsálem

Újabb remek helytállásra készül a mentőcsapat

Áldás és tapasztalat: reménységgel tekintenek a jövő elé a pécsi adománypontok vezetői

Először 2013 őszén vetődött fel a megvalósítás ötlete, és ma már két Baptista Pont is várja az adományozókat és a rászorultakat Pécsett.

Mentőautót kapott a Rescue 24

Egy Mercedes Benz 515 CDI típusú, úgynevezett kofferes mentőautóval bővült március 6-án a Rescue 24 flottája - mondta el Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat vészhelyzetkezelési igazgatója.

B49 Klub alakult Velencén

az eseményt zenés, nyitott istentisztelettel tették emlékezetessé

Az igazi nyakláncot jótettekből fonják: látogatás Haitin

Február utolsó napjaiban érkezett haza egyhetes útjáról a Baptista Szeretetszolgálat küldöttsége: a segélyszervezeti vezetők, munkatársak és az intézményhálózat pedagógusai Haitin, Port-au-Prince-ben jártak.

Gitárral a Föld körül - és a magyarországi baptista fenntartású iskolákban

Közös, országos koncertsorozatot szervezett az elmúlt napokban a Baptista Szeretetszolgálat B49-es munkacsapata és a Fiatalok Krisztusért Alapítvány.

Brit jótékonysági mozidélután Paddington macival

BUDAPEST – Február 19-én több mint 300 hátrányos helyzetű kisgyermek nézhette meg a brit ’Paddington’ c. mesefilmet, és lehetett része egy különleges moziélményben a Brit Nagykövetség, a Provident, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara, a Brit Kereskedelmi Központ, a British Council és a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából.

Lap tetejére