“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Walk for Freedom in Budapest

We invite you to join us for a silent walk in Budapest on our event „Walk for Freedom”. On October 15th we will fight together against modern-day slavery in Budapest.

Horvát baptisták látogatása a további együttműködés jegyében

Budapest, Velence – Az elmúlt napokban Horvátországból érkezett baptisták vendégeskedtek a Baptista Szeretetszolgálatnál. Déli partnereinkkel elsősorban a migrációs válság kezelésének kapcsán dolgoztunk együtt, a kapcsolat a kezdetektől élő és hasznos maradt.

Önkéntes lehetőségek külföldön: október 2-ig lehet jelentkezni

Budapest – Elmúltál 18 éves? Az Európai Unió állampolgára vagy, hosszú távon tartózkodsz az unió egyik tagállamában? Beszélsz egy vagy több idegen nyelven? Akkor egy olyan egyedülálló élményben részesülhetsz, amely nem csak a szakmai profilodat, de akár az életedet is megváltoztathatja!

Felvonulás a szabadságért

Budapest – Békés, figyelemfelkeltő menet indul a belvárosban október 15-én, szombaton 16 órakor a modernkori rabszolgaság felszámolásáért.

Negyedik éve sikeresek az angol és német nyelvű bibliai táborok

Budapest – Ebben az esztendőben a Baptista Szeretetszolgálat, illetve a baptista iskolák és gyülekezetek szervezésében összesen 26 – 21 angol és 5 német nyelvű – tábor várta a fiatalokat országszerte.

EU AID VOLUNTEERS: Vacancies available online

#EUAIDVOLUNTEERS: First vacancies available online: you can apply until October the 2nd

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat neves fellépők közreműködésével jótékonysági estet szervez egy nagybeteg fiú érdekében. Az esemény október 19-én lesz a Stefánia Palotában.

Jószolgálat-díj: még várják a jelöléseket!

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat részvételével alapították meg júniusban a Jószolgálat díjat, amelyre október végéig várják a jelöléseket.

Ismét élelmiszert és ruhát osztott a Baptista Szeretetszolgálat

Győrszentiván – Bár az ország északnyugati vidéke vitathatatlanul a legtehetősebb régiók közé tartozik, a rászorultság azért azon a tájon is ráveti árnyékát sok család mindennapjaira. Szeptember 15-én, csütörtökön Győrszentivánon osztott segélyt a Baptista Szeretetszolgálat.

Fészekrakó fesztivál a jubileum jegyében

Seregélyes – Szeptember 12-én, hétfőn délután Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi igazgatója nyitotta meg a segélyszervezet 20 évéről szóló kiállítást a helyi baptista általános iskolában. Ezzel kezdetét vette az egy héten át tartó Madárlátta Fészekrakó Fesztivál.

Lap tetejére