“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Vetőmagot vittünk több településre, hogy legyen friss zöldség és virág a portákon

Magy, Besenyőd, Rohod – Száz darab, zöldség és virág vetőmagból álló csomaggal segítették a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai több település családjait.

Együttműködési megállapodás a népkonyhákban ellátottak javára

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ és a Chef Market Food Service Company együttműködési megállapodást kötött, hogy a jelenlegi helyzetben közös erővel tudják segíteni a rászorulókat.

Az államtitkár jelenlétében kapott védőfelszerelést a Szeretetotthon

Pécs – Soltész Miklós államtitkár jelenlétében kapott április 22-én védőeszközöket a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Szeretetotthona.

Élelmiszercsomagok a rászorultaknak, étel és ital az egészségügyieknek

Mátészalka, Nagyecsed, Békés – Az elmúlt időszak segélyezéseit folytatva a Baptista Szeretetszolgálat április 23-án, illetve 24-én egy újabb segélyszállítmány szétosztását végezte el két szabolcsi és egy békési településen.

Most otthonról is tudsz segíteni!

Ha van lehetőséged, gondolj a bajba jutott, kisgyerekes, nélkülözésben élő családokra, munkájukat vesztett szülőkre, ahol már "home office" sincs, és küldj nekik egy kosárnyi ételt; egy kosárnyi kedvességet! Tudasd velük, hogy nincsenek egyedül! Felajánlásodat a Neked Terem összeállítja, a Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja oda, ahol a legnagyobb szükség van rá!

Kosárközösség webáruháza: egyik pályázati partnerünk sikeres programja

Nyíregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyertek el honi civil szervezetek. A Nincs B-Terv! elnevezésű, az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló pályázati projektben résztvevők egymás után bonyolítják le sikeres programjaikat.

Közös felhívás az adó 1% felajánlására

#odaADOm elnevezéssel közös figyelemfelhívó akciót indít a hat nagy karitatív szervezet. Céljuk, hogy minél többen rendelkezzenek adójuk 1 százalékáról. 2019-ben több mint kilencmilliárd forinttól estek el a civilek.

Azokat is segítjük, akik a legtöbbet teszik értünk ebben a helyzetben

Budapest – Egyebek mellett hétezer gyros tálat osztottak szét az elmúlt negyven napban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között.

Szájmaszkok és arcpajzsok hajléktalanok ellátását végző intézményeknek

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményeiben folyamatosan készítik a szájmaszkokat, a Seregélyesi Baptista Általános Iskolából például már több ezer különleges anyagból összeállított darabot küldtek el oda, ahol arra nagy szükség van.

Szabolcsi településeken osztottak frissítőt a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

Rohod, Laskod, Levelek, Nyíribrony – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a Gryphon Business Consulting Kft. nagylelkű felajánlásának köszönhetően némi frissítő herbál teával kedveskedhettek több mint félezer Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei óvodás és kisiskolás számára.

Lap tetejére