“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Baptista Szeretetszolgálat szociális étkeztetés

Kedvezményes szeretetszolgálati menüt tudunk biztosítani Budapeste, Székesfehérváron, Debrecenben és Verőcén azok számára, akik koruk, egészésgügyi állapotuk, fogyatékosságuk miatt nem tudják megoldani a napi egyszeri meleg étkezést

Küldj egy füzetet, ceruzát

"Küldj egy füzetet, ceruzát!" - a 1355-ön keresztüli iskolakezdési támogatás

Baptista Szeretetszolgálat VI. Oktatási konferenciája

Tegnap került megrendezésre a Baptista Szeretetszolgálat VI. Oktatási konferenciája Szigetszentmiklóson. A Szeretetszolgálat fenntartásában működő oktatási intézmények vezetői és munkatársai egy szakmai előadássorozatból tájékozódhattak az őket érintő változásokról és lehetőségekről.

„A Mi dalunk 2014” – Ismét rekordkísérlet!

Az elmúlt év különleges zenei eseménye volt májusban a Baptista Szeretetszolgálat által meghirdetett országos rekordkísérlet, melyben 79 kórus, közel 2000 tagja énekelte egy időben országszerte a külön erre az eseményre írt szerzeményt, “A Mi Dalunk”-at. A közös éneklés egyúttal magyar rekord, melyet a magyarországi rekordokat nyilvántartó rekordok.hu weboldal munkatársai hitelesítettek.

Bűnmegelőzési előadás menekülteknek

A Baptista Szeretetszolgálat Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthona, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai tartottak előadást az otthonban lakó családoknak.

Prevenciós előadás az EFOTT-on

A Baptista Szeretetszolgálat Utcafrontja miskolci önkénteseivel (gyógyult szenvedélybeteg segítő, büntető bíró) drogprevenciós előadást tartott az EFOTT keretein belül.

Ramadan a családok átmeneti otthonában

A Ramadan végét a Baptista Szeretetszolgálat Családok Átmeneti Otthonában lakó családok is megünnepelték az elmúlt héten. Az intézmény dolgozói is szerették volna meglepni a lakókat, így meghívták őket egy hagyományos magyar estebédre, amit a lakók szokásaiknak megfelelően a földön ülve közösen fogyasztottak el.

World Humanitarian Day

On August 3rd, 2003, a bomb attack hit UN’s headquarters in Baghdad and twenty-two aid workers lost their lives. Since then, every year on August 3rd, we remember those heroes who have sacrificed their lives during their service.

Hozz egy füzettel, ceruzával többet!

Hozz egy füzettel, ceruzával többet!

Fogyatékos fiatalok a Balatonnál

Balatonszemesen nyaralt július végén a “Szorgos Kezek Háza” napköziotthon 16 fogyatékkal élő lakója.

Lap tetejére