“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Csatlakozzon támogatásával Bíró Heni jótékonysági futásához!

Siófok – A Szorgos Kezek Házának jótékonysági futója, Bíró Heni egy rendkívüli balatoni futással kívánja felhívni a figyelmet a fogyatékkal élők helyzetére. Adományával Ön is segítheti nappali ellátó intézményünk színvonalasabb működését: a fitness park bővítéséhez járulhat hozzá.

Ukrajnai program nemzetközi együttműködésben, civil szervezetekért

„A nyugat-ukrán civil szervezetek jövőbeni munkaképességének növeléséért a fiatalok körében” címmel új programot indított a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, aminek keretében képzéseket és iskola-látogatásokat valósít meg Kárpátalján.

Robotika: bajnokcsapataink ismét a világ legjobbjai között szerepelhetnek!

Budapest – Február 16-án, a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban harmadik alkalommal került megrendezésre a több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező Magyar Ifjúsági Robot Kupa Rescue kategóriáinak nemzeti minősítő versenye. A baptista csapatok ismét bizonyították nagyszerű felkészültségüket.

A dm ismét baptista intézményt támogat a jótékonysági focitornával

Törökbálint - A dm idén ötödik alkalommal rendezi meg jótékonysági focitornáját, s másodszorra támogat a baptisták családjához tartozó intézményt. Első alkalommal a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház volt a kedvezményezett, idén pedig az érdi központú Fészek Nevelőszülői és Helyettes Szülői Hálózatra esett a választás. A szervezés javában tart, minap elkészült az esemény plakátja. A jótékonysági focitorna április 6-án, szombaton lesz, ahol a Fészek csapata mellett pályára lép majd a szervezetünket támogató ismert emberek válogatottja is.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület lett a Jószolgálat-díj egyik idei elismertje

Budapest – Átadták az idei Jószolgálat-díjakat. A hivatásszerű szociális munkát végző szervezetek kategóriájának egyik díjazottja az érdi központú, de az ország más részeiben is aktív, baptista fenntartású Fészek Gyermekvédő Egyesület nevelő- és helyettes szülői hálózata lett.

Ünnepélyes külsőségek mellett adták át a Nyírségi Család és KarrierPONT-ot

Mátészalka – Baptista intézmények együttműködésével, a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület és a Nyírgyulaji Polgármesteri Hivatal konzorciumában valósul meg az EFOP-1.2.9-17-2017-00101 Nyírségi Nő-Köz-Pont létrehozása és működtetése című projekt 2018. június 1-től Mátészalkán, a Cserepeshegy utca 12-es szám alatt.

A baptisták is a Jószolgálat-díj mellett

Január 31-ig lehet szavazni a Jószolgálat-díj önkéntes kategóriáinak jelöltjeire, hogy ki legyen az év önkéntese és melyik civil közösség kapja meg az elismerést. A díjat 2016-ban a Baptista Szeretetszolgálat részvételével alapították meg.

Csapj le Chuck kalapjára! Jótékonysági árverés a beteg gyermekekért

Törökbálint – Chuck Norris rajongók figyelem! Megkezdődött a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági árverése a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház javára.

Támogatás a katasztrófavédelmi igazgatóság kutyás alosztályának

Budapest – A Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság kutyás alosztálya a Fressnapf akciója nyomán egymillió forintos támogatást kapott a Baptista Szeretetszolgálattól. Az ünnepélyes átadás 2019. január 9-én történt meg.

Mit teszel másokért?

Kilencven éve született Martin Luther King amerikai baptista lelkipásztor, szónok, polgárjogi harcos, a Nobel-békedíj kitüntetettje. Rá emlékezünk.

Lap tetejére