“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelme

Author: Főadmin Date: 2015. december 17., csütörtök 14:40

 

 

Az emberkereskedelem az alapvető emberi jogokat sérti, mégis szinte elképzelhetetlen méreteket ölt a világban és sajnos hazánkban is. A Baptista Szeretetszolgálat több mint 10 éve küzd a jelenség ellen. Az évek alatt a segélyszervezet szakemberei megfeszített munkával felépítettek egy külföldön is ismert és elismert emberkereskedelem elleni programot. A Baptista Szeretetszolgálat több kiemelt nemzetközi projektben vezető partner, együttműködéseket alakított ki és tart fenn szinte valamennyi európai országgal. Minap az Index újságírója az egyik kelet-magyarországi védett házban járt, ott készített riportot, ami az alábbi címen olvasható: http://index.hu/belfold/2015/12/17/emberkereskedelem_prostitucio_vedett_haz_baptista_szeretetszolgalat/

 

RELATED NEWS

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére