“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Visszaélnek a Baptista Szeretetszolgálat nevével

Author: Főadmin Date: 2015. július 09., csütörtök 13:47

 

Az elmúlt napokban több olyan bejelentés is érkezett hozzánk, mely szerint egy Ország Csaba Zsolt (máskor Magyar Csaba Zoltán) néven a Szeretetszolgálat mukatársaként vagy képviselőjeként bemutatkozó ember visszaélt a nevünkkel. Legutóbb a Keleti pályaudvarnál menekülteket segítő önkénteseknek ajánlott fel több száz adag melegételt, Kispesten pedig adományokat ígért rászoruló családoknak, illetve jelentkezőket gyűjtött és előleget szedett egy augusztusi gyerektáborra. 

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton közli, hogy nincs ilyen nevű munkatársa, illetve arra kér mindenkit, hogy hasonló megkeresések esetén érdeklődjön a Szeretetszolgálat központi számán (06-1-466-5978).

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére