“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Cunami 10

10 évvel ezelőtt soha nem látott szökőár pusztított dél-kelet-ázsiában. A katasztrófát követően a Baptista Szeretetszolgálat a helyszínre utazott, hogy segítsen az áldozatoknak.

Karácsonyi köszöntő

Szenczy Sándor karácsonyi köszöntője a Baptista Szeretetszolgálat dolgozóinak, és minden kedves támogatónknak

Baptista Szimfonikusok az Arénában

December 14-én délután újra megrendezésre került a Papp László Sportarénában a Cipősdoboz Akció egyik legnagyszabásúbb rendezvénye, most a Baptista Szimfonikusok közreműködésével.

Museo Mundial

with open windows towards the world

A Baptista Szeretetszolgálat kitüntetettjei - 2014

A Baptista Szeretetszolgálat december 14-én a Papp László Sportarénéban megrendezett koncert keretében idén is kitüntette azokat a munkatársait, akik valamely területen kimagasló munkát végeztek.

„Pont ami kell”

Hírek a pécsi Baptista Pontunktól

Születésnapi köszöntés Dágon

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ esztergomi ellátottja, Locker Ferencné, 100. születésnapját ünnepelte december 19-én, melynek alkalmából a Szeretetszolgálat is felköszöntötte.

Szeretet Üzenete adventi koncert Pécsett, a Baptista Szeretetszolgálat Szociális Intézményben

Ételt és orvosi ellátást kaptak a rászorulók

500–500 adag meleg ételt osztott ki a rászoruló embereknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a Batthyány téri máltai központ udvarán.

Élelmiszerosztás az ország több pontján

Az elmúlt napokban az ország számos településén osztott élelmiszeradományokat a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatósága.

Lap tetejére