“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Az idei esztendőben a Baptista Szeretetszolgálattal jár a Mikulástroli

Budapest - Idén az adventi időszakban ismét közlekedik a Mikulástroli. A járművön utazók találkozhatnak a Mikulással, és cipősdobozokba csomagolt ajándékokat adhatnak át neki, melyek a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciója jóvoltából rászoruló családokhoz kerülnek.

Aranyérem a luxemburgi Gasztronómiai Világbajnokságon!

Tóth László kollégánk nyakába november 24-én – több száz versenyző, segítő és érdeklődő előtt – helyezték a nagyon megérdemelt arany medált.

Az önkéntesség nemzetközi világnapján

Ezen az emléknapon, december 5-én azokat a személyeket emelik ki, azokra gondolnak, akik önkéntesen, anyagi ellenszolgáltatás nélkül különféle mások számára hasznos tevékenységben vesznek részt.

Nyitottság és önfelismerés

Mátészalka – A Cserepeshegy utca 12-es szám alatt nyitotta meg kapuit a Nyírségi Család és KarrierPONT, amelynek tevékenységében a Tábita Alapszolgáltatási Központ, illetve a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK, mint együttműködő partner vesz részt. Az intézményben október 15-én kommunikációs és szemléletformáló rendezvény volt az első klubfoglalkozás. Labovszky Tamara, Tábita tapolcai telephelyvezetője tartott előadást.

A Margaret Island zenekarral nyílt meg a Deák téri Cipősdoboz Vár

Budapest – November 30-án, pénteken délelőtt a Margaret Island zenekar minikoncertjével nyitotta meg kapuit a Deák téri Cipősdoboz Vár, ahol hétfőtől vasárnapig, 10-től 20 óráig várják az adományozókat.

Cipősdoboz Akció 2018: Chuck Norris válaszolt az újságírók kérdéseire

Budapest (MTI) - Jövőre visszatérek a filmvászonra: februárban egy autóversenyzős film, egy NASCAR-történet forgatásán veszek részt – mondta Chuck Norris hétfőn az MTI kérdésére. Az amerikai akciófilmsztár és egykori karatebajnok a Baptista Szeretetszolgálat meghívására egy jótékonysági rendezvényen vett részt Budapesten.

A Baptista Szeretetszolgálat meghívására Budapestre érkezett Chuck Norris

Budapest - Az egykori legendás akcióhős, a híres színész feleségével együtt jött Budapestre, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán november 24-én a Papp László Sportarénában. A sztárvendég ezzel útjára indította az országos akciót, mely során a szeretetszolgálat cipősdoboz méretű ajándékokat gyűjt a rászoruló gyermekeknek.

Elismerést kaptak ebben az évben kiváló munkát végző kollégáink

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban elismerő díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységeket végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Az idei díjakat szombaton a Cipősdoboz Gála előtt vehették át az arra érdemesnek bizonyultak.

A szociális gondoskodás területein dolgozókat köszöntjük!

Minden évben november 12-én, a Szociális Munka Napján méltatjuk azokat, akik az elesettekért dolgoznak. Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének köszöntője.

Egynapos szeminárium: reményt adni válság idején a hit és a szeretet erejével

Budapest - Telt házzal, nagy érdeklődés mellett rendezte meg a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház november 10-én, szombaton a Billy Graham Gyors Reagálású Egység egynapos szemináriumát a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa székházában.

Lap tetejére