“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Gálán köszönte meg a Baptista Szeretetszolgálat a támogatást

Budapest – Idén is a Kempinski Hotel Corvinus Budapest adott exkluzív helyszínt annak a rendezvénynek, amelynek során a Baptista Szeretetszolgálat megköszönte támogatóinak mindazt a segítséget, amellyel több tízezer rászoruló kisgyermek karácsonyát tehette örömtelibbé az elmúlt év karácsonyán.

Hittörténetek a baptista iskolában

Budapest – A fővárosi Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskolában január 26-án, csütörtökön megtelt a tornaterem tanulókkal, pedagógusokkal és szülőkkel a B49-es program Hittörténetek című eseményén.

Tatai Erika igazgatónő lett az év kőbányai embere

Budapest – Eldőlt, hogy ki lett az Év Kőbányai Embere díj nyertese. Január 25-én, szerdán este a Köszi KőCaféban hirdették ki a győztest, aki a Kőbányai Kulturális és Közéleti Portál olvasóinak szavazatai alapján lett a cím birtokosa.

Kempinski Hotel's Donation to the Homelesses

Budapest – Kempinski Hotel Corvinus Budapest five star luxury hotel offered a donation to Hungarian Baptist Aid to help homeless people and refugees.

A Hotel Kempinski adománya a Baptista Integrációs Központnak és az Utcafrontnak

Budapest – A Kempinski Hotel Corvinus Budapest ötcsillagos luxusszálloda szerdán értékes adománnyal segítette a Baptista Szeretetszolgálat hajléktalan léthelyzetben élő emberek és menekültek érdekében végzett humanitárius tevékenységét.

Emberkereskedelem elleni küzdelem: segítség 39 áldozatnak

Budapest – Az emberkereskedelem jelensége elleni tevékenység továbbra is a Baptista Szeretetszolgálat egyik legsikeresebb nemzetközi programja. A területen dolgozó munkatársak elkészítették az elmúlt év történéseinek összefoglalóját. Az adatok mögött sorsok, megmentett életek bukkannak fel a múltból és adnak erőt a továbblépéshez, hiszen egyéni tragédiából idén sem lesz kevesebb.

A Baptista Szeretetszolgálat osztozik a hozzátartozók gyászában

Pénteken éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító autóbusz, legalább tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Replacing the Burnt Books

Comandău (Romania) – In the beginning of this year, a school and its library was burned down in a Hungarian village. Hungarian Baptist Aid is helping to replace its books.

A baptista iskolák adománya az Utcafrontnak

Budapest – A tartós hideg különleges intézkedéseket követelt a Baptista Szeretetszolgálattól is, a segélyszervezet a fővárosban közel ezer hajléktalan léthelyzetben élő embertársunkról gondoskodik. Bár a nagy hideg miatt nőtt az adományok mennyisége, ám még mindig nagy szükség van ételre és meleg holmira! A baptista fenntartású oktatási intézmények is segítettek az Utcafrontnak.

Könyvek az elégett kötetek helyére

Kommandó – Leégett az év elején egy székelyföldi magyar falu iskolája, hamu martaléka lett a könyvtár is. A Baptista Szeretetszolgálat elsősorban könyvekkel segít.

Lap tetejére