“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Több mint 34.000 gyermek örülhetett idén Cipősdoboz ajándéknak

Pákozd – 34.170 cipősdoboz ajándékot, mintegy 100 millió forint értéket, gyűjtött össze a 2020-as évben a jótékonysági programot 17. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. A legnépszerűbb karácsonyi adakozási formát, a Cipősdoboz Akciót ebben az évben számos, előre nem tervezhető nehézség ellenére is sikerült megvalósítani. A kampány a koronavírus járvány miatt feleannyi gyűjtőponton tudta fogadni az adományokat, és a szigorú egészségügyi előírásoknak is meg kellett felelnie.

Elismerések, díjak a 2020-as év végén

A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2020. év elismeréseit idén nem volt mód a korábban megszokott ünnepség keretein belül átadni, ám ez semmit sem von le értékükből.

A Napraforgók Háza biztonságáért : nagy szükség van ilyen intézményekre

Székesfehérvár - Ózongenerátoros fertőtlenítő berendezést kapott a Napraforgók Háza fogyatékosok napközi otthona.

Tüzelőhöz segítettük azokat, akik ennek nagyon nagy hasznát veszik

Budapest – Több mint hétmillió forint értékű, korábban lefoglalt raklapot sikerült tüzelő formájában eljuttatnia a rászorulókhoz a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának.

Hollandia: külföldön élő magyarok is örömmel adományoztak

Pákozd - December 15-én, kedden a hollandiai Dreumelből érkezett egy 816 cipősdobozt tartalmazó szállítmány a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjához.

Meghosszabbítottuk az országos vitaverseny jelentkezési határidejét!

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány felhívja a középfokú és főiskolai, egyetemi szintű oktatási intézmények vezetőinek, munkatársainak, valamint diákjainak, hallgatóinak figyelmét egy projekt keretében megrendezésre kerülő Vitaversenyre, amelyre várjuk a kihívást kedvelő intézmények jelentkezését.

Cipősdoboz ajándékok érkeztek a segélyszervezethez a parancsnokságról

Pákozd - Cipősdoboz ajándékokat adott át december 10-én, csütörtökön a Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnokság a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjában.

Idén is útjára indult az adventkor ajándékokat gyűjtő Mikulástroli!

Budapest – A Mikulástrolin ajándékokat is várnak, amelyeket rászoruló gyerekekhez juttat majd el a Baptista Szeretetszolgálat. Tehát az együttmúködés folytatódik.

Segítőkészség és számtalan szeretetteljes pillanat: adománygyűjtő akció

Esztergom – A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK esztergomi telephelyének munkatársai rendkívül sikeres adománygyűjtő akción vannak túl.

Pécsi Szeretetotthonunk az UniCredit Banktól is segítséget kapott

Pécs – Fertőtlenítő eszközöket kapott a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthona december első napján az Önkéntes Központ Alapítvány közreműködésével az UniCredit Banktól.

Lap tetejére