“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

„Bízzatok!” Központi baptista tanévnyitó ünnepség Tatárszentgyörgyön

Tatárszentgyörgy - Jelenléti oktatással, Pintér Béla gospel énekes, előadóművész közreműködésével kezdődött el a tanév Tatárszentgyörgyön, a baptista oktatási intézmények közösségéhez legújabban csatlakozott iskolában, ahol jelenleg összesen 137 diák tanul.

Sulipak(k)olj velünk!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

A magyarországi segítséggel épített Haiti gyermekotthonnak most együtt segíthetünk!

Port-au-Prince – A Baptista Szeretetszolgálat a Haitit ért 2010-es pusztító földrengés után helyi és nemzetközi partnerségben épített gyermekközpontot, ahol óvoda, iskola, árvaház és szakképzés is segíti a fiatalokat. Most újabb sürgős támogatásra van szükség.

Négyszázezer védőmaszk érkezett Pákozdról a határon túlra

Pákozd – Az egyik szállítmányt a Nagyvárad közelében lévő település Filadelfia Noom Idősek Otthona és más hasonló intézmények hasznosítják majd, hiszen a legfontosabb cél a gondozottak biztonsága. További 200 ezer védőmaszk az elmúlt napokban Böjte Csaba atya alapítványának erdélyi otthonaiba került a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjából.

A Hollandiai Magyarok szervezetétől a magyarországi rászorultaknak

Pákozd - A Hollandiai Magyarok szervezetének (www.hollandiaimagyarok.nl) szállítmánya csütörtökön mintegy 240 zsák használt ruhaneművel érkezett meg a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjához.

Maszkok az egyetemnek a „Tisztelet a Hősöknek” program jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közötti együttműködés jegyében, a „Tisztelet a Hősöknek” program részeként, a segélyszervezet – tekintettel a járványügyi helyzetre – 50 ezer orvosi szájmaszkot adott át az egyetem számára.

Hátrányos helyzetű gyerekek örülhettek egy felejthetetlen délutánnak

Budapest - Az Erzsébet téri Óriáskerék, a Pizza King Express és a Márka üdítő vezetőségének köszönhetően a Baptista Szeretetszolgálat szerdán 120 hátrányos helyzetű gyermeket örvendeztethetett meg egy nagyszerű fővárosi programmal, látványossággal.

Szociális étkeztetés a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjánál!

Budapest több kerületében gondoskodunk azokról, akik koruk, egészségügyi állapotuk, fogyatékosságuk okán maguk és családtagjaik részére nem tudják biztosítani a napi egyszeri meleg étkezést.

Csapás és összefogás: egy tűzeset után segített a segélyszervezet

Kápolnásnyék - A minapi viharral érkező egyik villám letarolta egy kápolnásnyéki ház felső szintjét. Pavelcze László gyorssegéllyel érkezett a helyszínre.

Idén is nagy siker volt a jótékonysági autós felvonulás

Budapest – A koronavírus járványban elhunyt szülők gyermekeinek és más rászorult gyerekeknek szervezett jótékonysági autós felvonulást a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat.

Lap tetejére