“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

In Tápióbicske with Dutch Christian Helpers

Tápióbicske – The Dutch partners of Hungarian Baptist Aid (HBAid), the volunteers of Stichting Embrace, painted school facilities, repaired the homes of needy families and showed a brightful example to follow to those who tend to be distressed under the weight of misfortune. It was an exemplary cooperation to welcome new results.

Holland keresztények segítsége a nagy csata falujában

Tápióbicske – A Baptista Szeretetszolgálat holland partnerei iskolatermeket festenek, rászorultak házait javítják, és nem mellesleg derűlátásukkal, munkához való hozzáállásukkal jó példát mutatnak azoknak, akik hajlamosak elhagyni magukat a sorscsapások súlya alatt. Egy példás együttműködés újabb eredményeit köszönthetjük.

Az élet árnyékos oldalán tengődőkért

Valkó – A főváros viszonylagos közelségében is sokan élnek olyanok, akik nap, mint nap kénytelenek megtapasztalni, mit jelent a nélkülözés. Rajtuk segített a magyarországi rászorultak érdekében végzett humanitárius tevékenységének egyik újabb állomásaként a Baptista Szeretetszolgálat.

International Program: Second Round

Bologna – Hungarian Baptist Aid, with its partners, is participating in a realization of a program that gives technical assistance for European NGOs and CSOs that would send volunteers in third world countries.

Nemzetközi program, második fordulóban

Bologna– A Baptista Szeretetszolgálat partnereivel olyan pályázati program végrehajtásában vesz részt, amely technikai segítséget nyújt azon résztvevő európai civil szervezetek számára, akik önkénteseket küldenének a harmadik világ országaiba.

Tűzoltóautó Velencének, ahol rövidesen baptista középiskola nyílhat

Velence – A Baptista Szeretetszolgálat július 22-én, pénteken egy ötmillió forint értékű Volvo típusú tűzoltóautót adományozott Velence önkormányzatának.

Az önkéntes munka hatékonyságáért a harmadik világban

Bologna – A Baptista Szeretetszolgálat pályázati partnerként vesz részt egy olyan európai uniós program végrehajtásában, amely a minőségi önkéntes munka feltételeit teremti meg, illetve javítja a harmadik világ országaiban.

Újabb támogatás a déli határon szolgáló katonáknak

Hódmezővásárhely – A Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program újabb állomásaként a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a héten ellátogattak a Bercsényi Miklós laktanyába, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnokságára, ahol támogatást adtak át a déli határvidéken szolgáló katonák részére.

A segélyszervezet 20 évéről szóló kiállítás a nemzeti emlékhelyen

Pákozd – Július 19-én, keddtől a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhelyen látható az a kiállítás, amely a Baptista Szeretetszolgálat alapításától eltelt 20 évet, a külföldi missziókat, az intézményhálózat kialakítását, a különböző segélyprogramokat mutatja be a látogatóknak.

Emberkereskedelem elleni tevékenységünkről írt a Magyar Nemzet Online

Magyart menekítettek a puccs alatt Vasárnap délelőtt érkezett haza az a magyar állampolgár, akit a törökországi puccskísérlet közben menekített ki az országból a külügyminisztérium a Baptista Szeretetszolgálat segítségével. A 35 éves délmagyarországi nőt prostitúcióra akarták kényszeríteni Izmirben.

Lap tetejére