“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Orgonák éjszakája a Szeretetotthonban

A Filharmónia Magyarország által szervezett programsorozat részeként a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonának ellátottjai is részt vehettek szombaton egy lélekemelő előadáson.

Sulipak(k)olj velünk idén is!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

Szociális és segítő munkatársakat, valamint pénztárost keresünk

Budapest - A Baptista Integrációs Központ hat telephelyen közel 750 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember, és család számára nyújt szakszerű szociális szolgáltatást. A szervezet szociális és segítő munkatársakat, valamint pénztárost, pénzügyi ügyintézőt keres.

Ez az a nap! A Baptista Szeretetszolgálat is gyűjt élelmiszer adományokat

Budapest - Sajtótájékoztatót tartottak az Ez az a nap! keresztény zenei rendezvény szervezői az ukrajnai háború sújtotta rászorulók részére indított közös adománygyűjtésről a Híd Kárpátaljáért Program keretében.

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Háborús menekült ukrajnai gyerekek és családok táboroztatása

Bodrogolaszi - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány kezdeményezésére és segítségével július elején egy hétig üdülhetett Bodrogolasziban közel hetven hazánkban tartózkodó ukrán menekült, akik a Zöld Kör – valamint Bodrogolaszi Község – vendégszeretet élvezve ismerhették meg Tokaj-hegyalját.

Adminisztrátor munkatársat keres a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Hosszabb távra keressük azt az adminisztrátor kollégát, aki heti 16-20 órában segíti majd a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Gazdasági ellenőrzési osztály munkáját.

„LÉPJ KI A CSÓNAKBÓL!”: emlékezés Szenczy Sándorra

Az ELTE Lágymányosi Campusán emlékeztek Szenczy Sándorra, a Baptista Szeretetszolgálat alapítójára június 8-án, szerdán. Az eseményen politikusok, közéleti szereplők, egyházi vezetők és segélyszervezetek irányítói is részt vettek.

Sándor Szenczy founding president emeritus 1965-2022

Sándor, you are blessed and you have been a blessing! For millions, but most of all for us. Thank You!

Authors and publishers for refugees

Participants in a prestigious professional conference donated to Hungarian Baptist Aid to help war refugees.

Lap tetejére