“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tábor önkénteseknek: még lehet jelentkezni!

Author: Főadmin Date: 2015. augusztus 31., hétfő 12:22

 

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat szeptember 9 és 13 között önkéntes tábort szervez Tahiban. A szervezők olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik eddig is vállaltak vagy a tábort követően szívesen vállalnának szerepet karitatív, oktatási, szociális tevékenységekben. A tábor ehhez kíván felkészítést nyújtani. A táborozó hallgatók játékos, kötetlen, tréning jellegű foglalkozásokon, szituációs játékokon keresztül, a vezetők személyes tolmácsolásában ismerhetik meg az egyház és a szeretetszolgálat misszióját, értékeit, célkitűzéseit, valamint az önkéntes tevékenységek szervezésének mikéntjét, miközben megtapasztalhatják a közös segítő munka örömeit, nehézségeit. Jelen lesznek a segítő szolgálatok technikai egységei, akik bemutatókkal és gyakorlatokkal színesítik a képzést.
A program a résztvevők számára költségmentes, a szállást és az étkezést az Európai Unió TAMOP 5.4.12. programja támogatja. Az utazás egyénileg történik. A tábor szeptember 9-én, szerdán 13 órától a regisztrációval nyitja kapuit. A szervezők arra kérik az érkezőket, hogy lehetőség szerint hozzanak magukkal egy összekészített ajándék cipősdobozt kicsi, vagy nagy fiúnak, lánynak.  (A doboz legyen becsomagolva, de nyitható állapotban. Lehetőleg az elvárásoknak megfelelő ajándékok legyenek benne, de kis arányban nem gond az alkalmatlan ajándék sem, hiszen az összeállítást is gyakorolni kell...)
A képzésre a baptistaszolgaltatok@gmail.com címen lehet jelentkezni. 

 

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére