“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Beauty in Poverty: One Day for the Ladies

Budapest – The workers of Baptist Integration Center (in Hungarian: BIK) organized the so-called “BIK Beauty Day", that was a special event for the women residents of the institution.

Szépség a szegénységben: egy ajándék nap rászorult lányoknak és asszonyoknak

Budapest – A Baptista Integrációs Központ (BIK) munkatársai először szervezték meg a „BIK Beauthy Day”-re elkeresztelt Szépségnapot a Lőportár utcai telephelyen. A rendhagyó rendezvénnyel az intézményeikben lakók kedvében kívántak járni.

Újabb baptista segélypont nyílt Pécsett

Pécs – A Király utcában nyílt meg a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház második pécsi segélypontja, ahol rászorulóknak kínálnak jó állapotú használt ruhákat, játékokat és bútorokat. Az irodában tizenöt hajléktalant foglalkoztatnak, számolt be róla a PécsMa hírportál május 12-én, csütörtökön. A helyszínen bárki leadhatja felesleges, de jó állapotú holmiját.

Egy nap, amelynek nem voltak vesztesei

Seregélyes – Sikerrel zárult az a bibliaismereti verseny, amit május 12-én, csütörtökön rendeztek meg a helyi baptista általános iskolában hat oktatási intézmény tizenöt csapatának részvételével.

Guests from the United States

Budapest, Seregélyes, Nagyhalász - Guests from the United States visited HBAid in the last couple of days.

Takáts Tamás az első felajánló: ismét Jótékonysági Kids Race az Open Road fesztiválon

Budapest, Alsóőrs – Motorozás, zene és jótékonyság. Június 8-tól 12-ig Alsóőrsön rendezik meg az idei Open Road Fest elnevezésű eseményt, amelynek második alkalommal partnere, résztvevője a Baptista Szeretetszolgálat csapata.

Amerikai vendégek a segélyszervezet intézményeiben

Budapest, Seregélyes, Nagyhalász – Amerikai keresztény gyülekezetekből érkeztek vendégek a Baptista Szeretetszolgálathoz az elmúlt napokban. Intézményeket látogattak, ismerkedtek, segítettek.

Diákok és hajléktalanok együttműködése egy pályázat kapcsán

Budapest – A Baptista Integrációs Központ (BIK) a hajléktalanok alapvető szükségleteinek biztosítása, integrációjuk segítése mellett nagy figyelmet fordít az önkéntesekkel való hatékony együttműködésre, illetve az ellátottak aktív kikapcsolódási lehetőségeinek biztosítására. E szempontok jegyében szerveződnek az intézményben 2016. március 1. és november 30. között az Új Európa Alapítvány által kiírt KÖSZ! (Közösségi Önkéntes Szolgálat) „Használd a szakmád!” pályázat eseményei, melyeket a Kövessi Erzsébet Baptista Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium kiválasztott diákjaival valósítanak meg a BIK munkatársai.

The Visit of Baptist Leaders from Sierra Leone

Budapest – In the beginning of May, Baptist Church leaders visited Hungarian Baptist Church and Hungarian Baptist Aid (HBAid) to deliver their gratitude.

Baptista vezetők Sierra Leonéból

Budapest – Baptista egyházi vezetők látogatták meg május első napjaiban a Magyarországi Baptista Egyházat és a Baptista Szeretetszolgálatot. Mondandójuk lényege a hála és a köszönet volt.

Lap tetejére