“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Egy család kér sürgős segítséget

Kápolna - Egy nagyon nehéz helyzetben lévő asszony kéri kétségbeesetten a segítséget, aki beteg gyermekei és férje mellett képtelen egyedül megbirkózni a problémáival, amelyek közül a legsürgetőbb lakhatási gondjuk megoldása. A Baptista Szeretetszolgálat egymillió forintos felajánlása mellé további támogatókat keres.

Sárosd az alkotás, a zene és a tartalmas szórakozás bűvöletében

Sárosd – Tizenkettedik alkalommal rendeztek alkotótábort a sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskolában. A színes programok egész héten követik egymást.

Országjáráson a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai az elmúlt napokban és a közeli jövőben bejárták, illetve bejárják hazánk számos települését, olyan helyszíneket keresve fel, ahol súlyosan nélkülöznek az emberek. Ellátogatnak hajléktalanszállókba, nyomortelepekre, elnéptelenedett falvakba és panelrengetegekbe is. A tapasztalatokról rövidesen értékes kiadvány készül.

A kormány ismét együttműködésre kérte fel a karitatív szervezetek sorában a Baptista Szeretetszolgálatot

Budapest - A Karitatív Tanács tagjai (a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány, a Katolikus Karitász, a Magyar Református Szeretetszolgálat, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet) ezúttal a hazánkba érkező migránsok humanitárius megsegítése érdekében fognak össze.

Seregélyesi rózsatövek a Felvidéken: turisztikai, irodalmi, történelmi barangolás

Seregélyes, Felvidék - A Seregélyesi Baptista Általános Iskola 7. osztályos diákjai a közelmúltban négynapos felvidéki úton vettek részt a „Határtalanul!” pályázat segítségével.

Visszaélnek a Baptista Szeretetszolgálat nevével

Az elmúlt napokban több olyan bejelentés is érkezett hozzánk, mely szerint egy Ország Csaba Zsolt (máskor Magyar Csaba Zoltán) néven a Szeretetszolgálat mukatársaként vagy képviselőjeként bemutatkozó ember visszaélt a nevünkkel.

Italosztás a kánikulában

A tartós kánikula miatt kedden és szerdán a déli időszakban ingyenes italosztást tart a Baptista Szeretetszolgálat a Nyugati téren, a Westend áruház előtt

Fogvatartottak családi kapcsolaterősítő tábora Velencén

Vasárnap este zárult Velencén a fogvatartottak családi kapcsolaterősítő tábora.

SEGÍTS A HERCEGHALMI MENTŐBALESET SÉRÜLTJEINEK!

Bizonyára értesültek a közelmúltban az M1-es herceghalmi lehajtójánál június 06-án történt súlyos balesetre, ahol egy mentőautó karambolozott egy teherkocsival. A baleset során a mentőszolgálat két dolgozója súlyos, maradandó egészségkárosodást szenvedtek.

Víz, élelem, higiéniai eszközök a menekülteknek

Szeged – Július 3-án, pénteken a Baptista Szeretetszolgálat közel 300 ezer forint értékű adománnyal támogatta a szegedi vasútállomáson menedékkérőket ellátó önkéntesek munkáját.

Lap tetejére