“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Kórházakba érkezik az adomány étel és ital: köszönjük támogatóinknak!

Budapest – Ezer gyros tálat osztanak szét ezekben a napokban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba, szociális intézményekbe.

Gombák egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak

Budapest - A fővárosi székhelyű FAYLEN Gomba Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság jelentős mennyiségű fehér csiperke gombát adományozott egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül.

Baptista Szeretetszolgálat OSZSK: online módon elérhető az elterelés

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja a kialakult járványügyi vészhelyzetben online módon folytatja megelőző-felvilágosító szolgáltatását.

Tisztítószerekkel segített a Baptista Szeretetszolgálat

Magy – A minap 480 liter hypo-val és kétszer 5 liter folyékony szappannal támogatta a Baptista Szeretetszolgálat Magy Község Önkormányzatát a koronavírus-járvánnyal szembeni küzdelemben.

Béres József adománya és üzenete a pákozdi logisztikai központban

Pákozd - A Béres Gyógyszergyár Zrt. tegnap tízezer üveg Béres Cseppet adományozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagy karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak.

A Crumbs Group Kft. számítógép adományai iskoláinknak

A Crumbs Group Kft. azzal segített a Baptista Szeretetszolgálat köznevelési intézményein, hogy a megváltozott körülmények, a távoktatás megszervezésének nehézségei közepette 52 darab számítógépet és 22 monitort ajándékoztak részükre.

Rohamtempóban készülnek a szájmaszkok a baptista intézményekben

Körkép - A Baptista Szeretetszolgálathoz tartozó intézmények mindent megtesznek a rászorultak biztonságos ellátása érdekében. Ennek egyik fontos eszköze, hogy sok helyen készítik a szájmaszkokat, és ha tudnak, más módon is segítenek.

A szociális munka hőseit köszöntjük a baptista intézményekben!

A legkülönbözőbb életkorban és léthelyzetben élők várják dolgozóinktól és önkénteseinktől országszerte minden nap, hogy teljesítsék küldetésüket, amely ma már nem csak nehéz, de akár veszélyes is lehet.

Segítő munkatársakat keresünk a Baptista Integrációs Központba

Budapest - Szervezetünk a főváros egyik legnagyobb hajléktalan személyeket ellátó intézménye, amely 5 telephelyen közel 600 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember számára biztosít szakszerű szociális segítségnyújtást. Kollégáinkkal közösen azon dolgozunk, hogy ellátásainkat megújítva és fejlesztve az ország legjobb minőségű ellátását nyújtó szervezetei közé tartozhassunk.

Lap tetejére