“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A baptista fenntartású iskolák országos tanévnyitója

Author: Főadmin Date: 2015. augusztus 31., hétfő 20:03

 

A diákok kedves műsora után Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke bejelentette: az ország negyvenhárom baptista fenntartású iskolájában közel 16 ezer diák kezdi meg szeptembertől az idei tanévet. „Nagyon szeretném azt, hogy mindenki, a diákok, a tanárok, a szülők és az önkormányzat képviselői is egységben lássák a jövőt. Azt kívánom, hogy a maga területén legyen mindenki nagyon sikeres”, mondta, majd hivatalosan is megnyitotta a baptista fenntartású magyarországi oktatási intézmények idei tanévét. Papp János egyházelnök áldása és Czuppon István iskolaigazgató ünnepi köszöntője után Koszti András, Velence polgármestere szólt. Több más mellett arról beszélt, mennyire szerencsések a diákok azért, hogy a Velencei-tó partján élhetnek és azért is, hogy a Zöldliget Általános Iskolába járhatnak, ahol az izgalmas programokon mindig mosolygós arcokat látott. „A tanulás nem kötelesség, hanem lehetőség, hiszen minél többet tudunk a világról, annál szabadabban és boldogabban élhetünk”, fogalmazott a városvezető.

A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő oktatási intézményekben az idei volt a második olyan tanév, ahol az elsősök tabletet kaptak. 433 készülék jutott Sárosd, Seregélyes, Petőfibánya, Hatvan, Pécs, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Tiszaszalka, Tiszakerecseny, Újkenéz, Lónya, Kótaj, Nagyhalász és Nyírbogdány elsőseinek.             

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére