“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Célba értek az adományok

Pécs, Tiszaszalka - A pécsi Cserepka Iskola (Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola) által gyűjtött élelmiszeradományokat elszállították a beregi térségben levő Tiszaszalkára.

Idén is a Cipősdoboz Akciónak gyűjti az ajándékokat a Mikulástroli

Budapest - December 5-én, csütörtökön a Cipősdoboz Vártól ünnepélyes keretek között indult útjára a Mikulástroli. A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik, és gyűjti a rászorulók számára az ajándékokat.

Filmvetítés és nyilvános kerekasztal beszélgetés az emberkereskedelemről

Budapest - Az IOM (Nemzetközi Migrációs Szervezet) Budapest és az Egyesült Királyság budapesti nagykövetsége közösen szervezi meg a „Jovens Polacas” című film vetítését, amit egy olyan beszélgetés követ, amelynek résztvevői az emberkereskedelem elleni küzdelem szakemberei: közöttük van a Belügyminisztérium szakértője mellett De Coll Ágnes, a Baptista Szeretetszolgálat programvezetője is.

Jótékonysági Mikulásnap a Fővárosi Nagycirkuszban és az Óriáskeréknél

Budapest – Mikulásnap alkalmából idén is hátrányos helyzetű gyermekek és nagycsaládok számára szervezett nagyszerű programokat a Baptista Szeretetszolgálat.

Hűséges szolgálat és eredményes munka a Baptista Szolgáltató Centrumban

Budapest – A Baptista Szolgáltató Centrumban december 4-én a 10. kerületi önkormányzat támogatásával tartós élelmiszert osztottak a munkatársak mintegy 150 rászorulónak. Nemrégiben ugyanott kedves ünnepségen köszönték meg egy házaspár rászorulókért végzett szolgálatát.

BSZ OSZSK projekt: szociális cirkusz az utolsó esély egyik iskolájában

Esztergom – A város az egyik legfontosabb helyszíne a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programjának: riportunk 2019 november végén a Szociális Cirkusz fantázianevű foglalkozást követően készült az Esztergomi Kolping Katolikus Középiskolában.

Legjobbjainkat köszöntöttük: átadtuk a 2019-es év oktatási és szociális díjait

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban elismerő díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégákat elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. A 2019-es év díjait december 2-án, hétfőn délután adtuk át.

Munkáltatói fórum intézményvezetőknek

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja és a Mátészalkai Család és KarrierPONT (CSAKPONT) Géberjénben a szatmári térség szociális intézményvezetői részére szervezett munkáltatói fórumot november végén. A résztvevők a felelős vezetés témaköréről konzultálhattak a Semmelweis Egyetem stratégiai vezetőjével.

Advent - Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója

Budapest, 2019. november 29., péntek (MTI) - Pénteken kezdetét vette a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója, amelynek keretében idén több mint hatvanezer doboznyi ajándék összegyűjtését tűzte ki célul a szervezet.

Lap tetejére