“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Aid in Serbia and Croatia, Hygiene Container at the Border

Serbia, Croatia- Hungarian Baptist Aid continually tries to focus on helping refugee children, women, and injured people: the volunteers are working in Serbia and Croatia.

A támogatás a "Tisztelet a Hősöknek" program része

Szállításra készen áll a következő fuvar a honvédő katonáink és rendőreink részére!

Segélyezés Szerbiában és Horvátországban, higiéniai konténer a határon

Szerbia, Horvátország – A Baptista Szeretetszolgálat továbbra is elsősorban a menekült gyermekek, nők és sérültek ellátásában segédkezik: az önkéntesek dolgoznak Szerbiában és Horvátországban is.

Osztás Szerbiában, helyzetfelmérés a horvát-szerb határon

Bácskossuthfalva – Tovább folytatja a menekültek, elsősorban a gyermekek, anyák és sérültek segélyezését a Baptista Szeretetszolgálat.

The Baptist Service Center was Opened in Kőbánya

Miletics Marcell, the director of the Baptist Integration Center, said in his address, “Hungarian Baptist Aid has been operating a wood processing plant in the area which is in the possession of the local government, common employed people work in the plant and cut up the fallen, chopped down trees on the local government’s property which then go to families in need of firewood."

Kőbányán megnyílt a Baptista Szolgálatatási Centrum

Rászorulók segítenek rászorulókon.

Tisztelet a rendőröknek!

A Tisztelet a Hősöknek program szeretné kifejezni tiszteletét a magyar rendőröknek, akik emberfeletti erőfeszítéssel teszik a dolgukat a migrációs helyzet kezelése során.

Elsősorban a betegek, sérültek érdekében Budapesten és Röszkén

Budapest – Szeptember 13-án, vasárnap is folytatta a menekültek ellátását a Baptista Szeretetszolgálat a Nyugati Tranzit Zónában. Az egészségügyi konténerben ismét orvosok és ápolók látták el a segélyszervezethez fordulókat, de ott vannak a munkatársak Röszkén is.

Önkéntesek és szolgálat: sikeres táborzárás Tahiban

Tahi – Szép reményeket, kiváló eredményeket hozott az idei önkéntes tábor programja. A képzés lezárult, az oktatók elégedettek a hallgatók teljesítményével.

Elhivatottság és türelem: egészségügyi ellátás a Tranzit Zónában

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat a Nyugati Pályaudvarnál kialakított Tranzit Zónában, az ott felállított egészségügyi bázison látja el azokat a menekülteket – elsősorban gyermekeket és anyákat -, akik orvosi ellátásra szorulnak. Koncsár Mária is egyike azoknak az önkéntes orvosoknak, aki segít.

Lap tetejére