“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A baptisták segítenek a meggyilkolt magyar roma férfi családján

Szernye - A Baptista Szeretetszolgálat elnöke június 27-én, szerdán Kárpátaljára utazott, meglátogatva a minapi romák elleni támadás sérültjeit. Szenczy Sándor bejelentette: szervezete nevében elítéli a történteket, és az áldozat hazaszállításával, valamint a temetés költségeivel segíti az érintett roma családot.

Akár 18 milliós támogatás is elnyerhető a Baptista Szeretetszolgálattal!

Budapest – Csupán néhány nap van hátra, és legkésőbb június 29-én, pénteken postára kell adni azokat a tervezeteket, amelyekkel komoly támogatás nyerhető el egy pályázati program segítségével.

Drogellenes stratégia és elterelés munkatársaink szakértelmével

Tapolca – A város 2018-tól 2020-ig terjedő időszakára vonatkozó drogellenes stratégiájának kidolgozásában vesznek részt a Baptista Szeretetszolgálat helyi szakemberei, akik Tapolcán egyéb humanitárius feladatokat is végeznek.

Baptista robotika: világbajnoki harmadik helyen végzett a csapat!

Montreál – Legjobb európai csapatként világbajnoki bronzérmes lett a baptista robotikások csapata és ezzel folytatta nagyszerű menetelését a nemzetközi porondon.

Gyermekfesztivál munkatársaink és önkénteseink közreműködésével

Fót – Június 18-án és 19-én immár hatodik alkalommal rendezték meg az Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivált a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak és önkénteseinek részvételével.

Civil-katonai együttműködés a Baptista Szeretetszolgálat részvételével

Ócsa – A Baptista Szeretetszolgálatot is felkérték az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központjától, hogy segítse a harmadik alkalommal megrendezett nemzetközi, nem-kinetikus képességek alkalmazásán alapuló gyakorlatot az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán.

Zenei élmény a Szeretetotthonban

Pécs – A Budapesti Fesztiválzenekar adott nagyszerű koncertet nemrégiben a pécsi Szeretetotthonban.

Egy értékes szórakozással töltött nap a fogyatékosok nappali intézményében

Gyömöre – Remekül sikerült nyílt napot rendeztek 2018. június 7-én, csütörtökön a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja által fenntartott Miháldy Borbála Fogyatékosok Nappali Intézményében.

Meleg étel és ruházat a hajléktalanoknak és más rászorultaknak

Budapest – Június 9-én, szombaton 11 órától a Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Szabadidő Központ (KÖSZI) területén a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata használt ruhát és meleg ételt osztott a rászorultaknak és hajléktalanoknak, akik ez alkalomból ajándékot is kaptak.

Szelíd (és nem annyira szelíd) motorosok a beteg gyermekekért

Alsóőrs – A Baptista Szeretetszolgálat idén harmadszorra volt partnere az Open Road Fest-nek, a Harley Davidson motorosok nemzetközi találkozójának.

Lap tetejére