“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sam szerint a világ

Author: Főadmin Date: 2017. február 28., kedd 20:22

 

A kótaji István Király Baptista Általános Iskolában február 22-én nagysikerű koncertet adott Sam Rowland, aki Steiner Józsefnek, a Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatójával érkezett az intézménybe.

 

Sam Kanadában élő előadó, szerző és zenész, aki a világot bejárva a hitről, a szeretetről, az elfogadásról szóló történeteit dalain keresztül osztja meg hallgatóságával. Koncertjeit zenéje mellett az teszi igazán vonzóvá, hogy egyedül is képes nagykoncerti hangulatot teremteni. Így történt ez Kótajon is. Sam humorával teljesen elvarázsolta hallgatóságát. Különösen tetszett a tanulóknak, hogy nemcsak őket, de tanítóikat is bevonta egy produkció erejéig az előadásba, így lett Samnak két vokalistája is.

Elmesélte saját élettörténetét, fiatalkori félelmeit, kilátástalannak hitt helyzetét, azt, hogy egy találkozás mennyire megváltoztatta addigi életét. Gondolatébresztő látásmódja eddig több ezer emberre volt nagy hatással, ez a szám most talán százzal nőtt…

 

 


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére