“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A mentők és a segélyszervezetek támogatására tett felajánlást a Toyota

Author: Főadmin Date: 2020. április 07., kedd 12:56

 

Budaörs – A Toyota magyarországi márkaképviselete a koronavírus-járvány elleni védekezéshez húsz gépjárművet ajánlott fel, amelyeket az Országos Mentőszolgálat, egészségügyi dolgozók és nagyobb segélyszervezetek használhatnak majd a munkájukhoz.  

Révész Máriusz a Toyota Central Europe Kft. telephelyén tartott sajtótájékoztatón elmondta, az akciócsoport felhívására a Toyota márkakereskedés is beállt a Segítünk egymásnak elnevezésű kezdeményezés mögé és húsz személygépkocsit, illetve mikrobuszt ajánlott fel. Hat járművet a Kiskunhalason újonnan felépült kórház kap meg, hatot az Országos Mentőszolgálat, nyolcat pedig karitatív szervezetek fognak használni, hogy azt a sok felajánlást, amit kapnak, el tudják juttatni a rászorulókhoz – jelezte a politikus. László Richárd, a Toyota országigazgatója elmondta, olyan autókat válogattak össze, amelyeket eddig a partnereik tesztautóként használtak. Mivel erre ebben az időszakban nincs lehetőség, a járvány elleni védekezésben hasznosabbak lehetnek ezek a járművek – tette hozzá.

Így a Baptista Szeretetszolgálat munkáját ezután egy Toyota kisbusz is segíti.

 

 

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére