“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

Author: Főadmin Date: 2024. május 25., szombat 10:23

 

A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban. Ezekben immár kulturált körülmények között tanulhatnak a helyiek és a más országokból érkezett menekültek. Megtörtént az ünnepélyes átadás. A szalagátvágáskor készült képen: dr. Abdraman Mbodou, a CNARR vegyes migrációért felelős vezetője, Dr. Vogel Dávid, a Hungary Helps Ügynökség csádi irodájának vezetője, Dr. Nagy István agrárminiszter, Dr. Ndolembai Sadé Njesada oktatási miniszter, Horváth Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat csádi projektjének vezetője és Oumar Mahamat Zene Dari, a Baba Moustapha Művelődési Ház igazgatója. 

RELATED NEWS

Bizonyítványosztás Csádban, a program egy újabb állomása

Csád - Befejeződtek a Hungary Helps Ügynökség és a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett számítógépes és varró tanfolyamok Csádban, a magyarok által felújított tanteremben, a Baba Musztapha Kultúrházban.

Két csapatunk is második lett a robotika Európa-bajnokságon

Németország - Június 12 és 16 között, Németországban került megrendezésre az European RoboCup Junior 2024 elnevezésű robotika Európa-bajnokság, melyen a Baptista Szeretetszolgálat robotika tehetségprogramja két rescue kategóriában képviselte Magyarországot.

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Lap tetejére