“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A NOX énekesnője is velünk Sulipakkol!

Author: Főadmin Date: 2023. augusztus 11., péntek 14:52

 

Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnője lett a Sulipakk kampány jószolgálati nagykövete. Népszerűségével segít nekünk abban, hogy minél több helyre eljusson a tanszergyűjtés híre, hogy a lehető legtöbb iskolaszert tudjuk összegyűjteni rászoruló gyermekek számara.
 
Szilviék élete nagy változás előtt áll, hiszen kislányuk, Emma most kezdi az iskolát. Már minden füzetet, ceruzát, festéket megvettek, s látva azt, hogy mennyi minden kell egy kisgyerekbeiskolázásához döntött úgy, segíteni szeretne azoknak, akiknek nehézséget okoz az iskolakezdés.
 
- A kislányom annyira várja az iskolát, hogy legszívesebben a nyári szünetet is kihagyta volna! – meséli nevetve az énekesnő. – Már most látszik, hogy reál beállítottságú, négy évesen ugyanis eldöntötte, hogy építészmérnök lesz, ha nagy lesz. Ugyanis mindenképp olyan szakmát szeretett volna, amiben számolni és rajzolni kell. Édesanyám tanítónő, s ő is megállapította már, hogy Emma valószínűleg ebbe az irányba megy ellentétben velem. Én már úgy mentem iskolába, hogy tudtam olvasni, humán beállítottságú voltam már a kezdetekkor.
 
A nagylányos szoba berendezése még folyamatban van a családban, Emma nem csak íróasztalt kap, de kicsit át is alakítják a szobáját, hogy kényelmesebb legyen a tanuláshoz.
 
- Most látom csak, mennyi elintéznivaló van akkor, amikor egy kisgyerek iskolába megy, s ezt minden évben meg kell tenni – folytatja Szilvi. - Szeretnék minél többet segíteni olyan családokon, akik számára ez esetleg gondot okoz!
 
 

Sulipakkoljunk együtt idén is! 

Az idei év is rendkívüli nehézségek elé állította a magyar családokat és ez kiemelten igaz a mélyszegénységben élőkre. Támogatóinknak köszönhetően tavaly több száz nehéz sorsú kisgyermek iskolakezdését tudtuk segíteni tanszeradományokkal. 3000 Ft-os online tanszercsomag-adományaink megvásárlásával idén is bárki hozzájárulhat ahhoz, hogy minőségi eszközökkel lepjük meg a nélkülöző gyermekeket! A megvásárolt tanszercsomagokat eljuttatjuk oda, ahol a legnagyobb szükség van rá.

A link, ahol az online tanszercsomag elérhető: ITT! 

Ha anyagilag támogatná a programot, honlapunk ADOMÁNYOZÁS menűpontját válassza! 

A kampány 2023. augusztus 1-től szeptember 3-ig tart.

 

Péter Szabó Szilvia

Lap tetejére