“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Author: Főadmin Date: 2023. november 25., szombat 09:13

 

Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat, melyet a nők elleni erőszak megszűntetésének világnapjához kapcsolódóan adtak át. Az elismerést „Az esélyteremtés érdekében és az emberkereskedelem elleni küzdelem területén végzett kiemelkedő szakmai tevékenység elismerése" kapcsán adományozta Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter.
„Ez a díj a Baptista Szeretetszolgálatemberkereskedelem elleni missziójának és a benne dolgozó valamennyi kollégának is szól!”, mondta Renáta a díj átvétele után.
Gratulálunk!
 
 
 
 
 

RELATED NEWS

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Lap tetejére