“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nyári táborok országszerte és csoportok munkája a határokon túl

Author: Főadmin Date: 2016. július 01., péntek 12:24

 

A sárosdi, a velencei és a seregélyesi baptista általános iskolában is vannak, lesznek nyelvi táborok ezekben a napokban. Seregélyesen három osztrák, négy amerikai és nyolc őket segítő székesfehérvári fiatal vett részt a foglalkozásokon, ezen a héten ott negyvenhat diák tanulhatott sportosan, játékosan angolul, illetve németül. Sárosdon a jövő héten lesz angol nyelvi tábor tíz amerikai önkéntes segítségével. Velencén ugyancsak július 4-én kezdődnek a foglalkozások angolul, színjátszással, dalokkal, mesékkel színesítve. Angol bibliatábor idén nyáron volt már Nagyhalászban, lesz Ibrányban, Nyírbogdányban és Törökszentmiklóson is. Amerikai csoport utazik a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak kíséretében az erdélyi Székelyhídra július 21-én, tengerentúlról érkező orvosok segítenek a rászorultakon a kárpátaljai Gát községben, majd augusztus 8-tól a Tahi Táborban, Tahitótfalun húsz nagyhalászi diák és ugyancsak húsz székelyhídi fiatal táborozik együtt az amerikai vendégekkel.      

 

A fényképek a seregélyesi tábor pillanatait örökítették meg

 

 

 

 

 

 

 

 

RELATED NEWS

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére