“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nemzetközi konferencia Padovában

Author: Főadmin Date: 2015. február 16., hétfő 16:36

A konferencia célja, hogy közös platformon egyeztessenek a gyermekbűncselekmények, a csicskáztatás, és szervezett koldultatás áldozatainak határokon átnyúló segítéséről. Munkatársunk a magyarországi helyzet feltárása mellett, szakmai segítséget is adott a konferencia résztvevőinek, akik a helyi olasz partnerek mellett számos európai országból érkeztek. 

 

 

A Baptista Szeretetszolgálat elkötelezett az emberkereskedelem elleni harcban. Napjainkban is több védett-házat, és reintegrációs otthont tartunk fent, ahol az emberkereskedelem áldozatai biztonságban, és szakemberek segítségével gyógyulhatnak, és rehabilitálódhatnak. Ezek mellett aktívan részt veszünk az iskolákban a megelőző programokkal, tanácsadással, és igyekszünk felhívni a diákok figyelmét az emberkereskedelem veszélyeire. Munkatársaink együttműködésben a Magyar Rendőrséggel, a  Belügyminisztériummal, és más civilszervezetekkel azon dolgoznak, hogy a hét minden napján, és a nap minden órájában segítségére legyenek az áldozatoknak. 

 

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére