“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Újabb támogatás a határon szolgáló katonáknak

Author: Főadmin Date: 2016. augusztus 16., kedd 21:11

 

A több mint ötszáz katona részére elegendő támogatás ez alkalommal naptejből, Béres C és Multi vitaminokból tevődött össze. Horváth Sándor, a program koordinátora többek között elmondta, egyre több magánszemély és gazdálkodó szervezet ismeri meg a program célkitűzéseit és támogatja azt. A Mikszáth Gyógyszertár is ezen szervezetek közé tartozik, amelynek a jóvoltából adhatták át a vitaminokat és a kozmetikumokat augusztus 16-án. Az átadáson jelen volt a budapesti Mikszáth Gyógyszertár képviseletében Dr. Birinyi Péter is.

A támogatást jelképesen tíz katona vette át, akik ismét tapasztalhatták, hogy a civilek gondolnak rájuk és értékelik a haza védelmében végzett szolgálatukat.  Drót László ezredes, parancsnok a katonák nevében megköszönte a támogatást, méltatta a programot és a civilek részéről érkező támogató üzenetet. Az esemény zárásaként csoportkép készült a parancsnoki épülettel szemben álló Bercsényi Miklós szobornál.

(Támogatni szeretné a határon szolgáló rendőröket és katonákat a Tisztelet a Hősöknek programon keresztül? Megteheti a http://www.baptistasegely.hu /adomanyozas weboldalon keresztül a „Tisztelet a Hősöknek” menüpontra kattintva, vagy írjon levelet a hosok@baptistasegely.hu email címre. Segítsen, hogy segíthessünk!)

 

 

Lap tetejére