“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Vujity Tvrtko adománya a Tábitha Gyermekhospice Háznak

Author: Főadmin Date: 2017. június 30., péntek 16:40

 

Törökbálint – A közelmúltban a tengerentúlról hazaérkezett Vujity Tvrtko televíziós újságíró június 30-án, pénteken adta át dr. Benyó Gábornak, a Tábitha Gyermekhospice Ház főorvosának  nagyvonalú adományát.  


 Az előadásainak jegyeiből és Pulitzer-emlékdíjának elárverezéséből befolyt 2 millió 983 ezer forintnyi összeget sajtótájékoztató keretében adták át, amely az elmúlt hónapokban zajlott jótékonysági akcióinak eredménye. Tvrtko további negyedmillió forint értékű könyvadománnyal érkezett a rendezvényre, melyet fiával együtt adott át a Tábitha-ház gyermekkönyvtárának. Az eseményen a támogatók egy része, ugyan jelképesen, de jelen lehetett, hiszen Tvrtko magával hozta az előadások résztvevői által dedikált nemzeti zászlót is. A Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete külön hangsúlyozta a szervezet munkatársai és önkéntesei iránt érzett háláját és megbecsülését szolgálatukért.

A népszerű televíziós újságíró bejelentette, eltökélt szándéka, hogy folytassa a nehéz sorsú, krónikus betegségben szenvedő kisgyermekek megsegítése érdekében végzett munkáját, s további díjak árverésre bocsájtását fontolgatja.

 

A 1355-ös telefonszám hívásával a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház működését támogatja!

 

 

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére