“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Vetőmagot vittünk több településre, hogy legyen friss zöldség és virág a portákon

Author: Főadmin Date: 2020. április 25., szombat 13:16

 

Magy, Besenyőd, Rohod – Száz darab, zöldség és virág vetőmagból álló csomaggal segítették a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai több település családjait az elmúlt napokban.

Nagyszülők, dédszülők, kedves néni a játszótérről, vagy mindig vicceket mesélő bácsi a közértből. Ők most otthon vannak, s még egy darabig nem fogunk velük hosszasan üldögélni, elmélázva a rohanó időn, vagy a kenyér árának alakulásán. Kisnyugdíjasok, sokan özvegyek, kistelepüléseken, családjuktól távol élnek, megannyi élménnyel és megpróbáltatással a hátuk mögött. Múltjuk van. Azért, hogy minél hamarabb visszatérhessünk a megszokott életünkbe, a mi közös jelenünkbe, fontos, hogy ezekben az időkben se feledkezzünk meg róluk. Szeretjük és tiszteljük őket!

A Baptista Szeretetszolgálattal most elsősorban nekik szerettünk volna kedveskedni, s tudatni azt, hogy ha rokonaiktól ugyan távol is élnek, semmiképp nincsenek egyedül, mi ott vagyunk velük a bajban is. A napokban összesen 100 kertben, 100 családnál jártunk, hogy ezekben a gondterhes hetekben is garantáltan lehessen friss zöldség a konyhaasztalon, illatozó virág a kiskertekben, otthoni teendő a monoton mindennapokon. Száz darab, zöldség és virág vetőmagokból álló csomaggal tudtuk segíteni Magy, Besenyőd és Rohod települések családjait.

 


RELATED NEWS

Áldott húsvétot, feltámadási ünnepet kíván a Baptista Szeretetszolgálat!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére