“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tüzelőhöz segítettük azokat, akik ennek nagyon nagy hasznát veszik

Author: Főadmin Date: 2020. december 16., szerda 14:48

 

Budapest – Több mint hétmillió forint értékű, korábban lefoglalt raklapot sikerült tüzelő formájában eljuttatnia a rászorulókhoz a Baptista Szeretetszolgálat Adományozási Igazgatóságának.  


Egy budapesti székhelyű cég a telephelyén a jogosult engedélye nélkül raklapokat javított, melyekre a nemzetközi védjegyoltalom alatt álló EUR és a közösségi védjegyoltalom alatt álló UIC jelzést helyezett el. A raklapok javítására a cégnek nem volt engedélye, a besütő eszközök eltértek a valódi védjegytől, ezért a NAV a 7206 EUR és UIC márkajelzéssel ellátott raklapot, valamint 750 tőkefát iparjogvédelmi jogok megsértése miatt lefoglalta, majd a bíróság elkobozta azokat és a megsemmisítésüket rendelte el. A NAV a raklapokat átadta a Karitatív Tanácson keresztül a Baptista Szeretetszolgálatnak, a segélyszervezet elvégezte a „márkátlanítást”, majd az adományozási igazgatóság három különböző település rászorulóihoz szállította el, akik az elmúlt napokban így jutottak tüzelőhöz a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszaújvárosban, a Bács-Kiskun megyei Miskén és a Pest megyei Tatárszentgyörgyön. A felhasznált raklapok értéke 7 millió 281 ezer forint volt.     

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére