“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Több száz cipősdoboz ajándék az Aegon Magyarországtól!

Author: Főadmin Date: 2015. december 03., csütörtök 14:40

 

– A kollégák kezdeményezték annak idején, hogy részt vennének az akcióban – mondta Drevenka Edit Pr. igazgató. – Igazgatóságunk tagjai az első évben maguk kezdték el a csomagok összeállítását oly módon, hogy üzleti partnereiket nem karácsonyi vacsorára hívták meg, inkább arra kérték, hozzanak magukkal egy cipősdoboznyi ajándékot, amit közösen becsomagoltak egy kávézás, baráti beszélgetés közben. Az első ilyen alkalom annyira jól sikerült, hogy utána az a javaslat született, ezt ismételjük meg „céges szinten” is. Így hagyományt teremtettünk, amely máig él. Cégünk vesz ajándékokat: három napot töltünk ilyenkor vásárlással, s azokat az eszközöket, amelyek a gyerekeknek örömet szerezhetnek, négyszázötven munkatárs helyezi el a csomagokban. Minden évben azt is kértük a kollégáktól, járuljanak hozzá az akcióhoz, s hozzanak saját maguk által vásárolt játékokat, olyanokat, amelyeket szívesen adnának saját gyermekeiknek, ismerőseiknek, barátaiknak. A lelkesedés évek óta töretlen.     

– Kollégáimmal együtt nagyon lelkesen vártuk a csomagolás napját – tette hozzá Cserkúti Nándor kárrendezési vezető. – Sokan már hetek óta készülődtek, akad olyan munkatársam, aki vidékről utazott Budapestre a csomagolás kedvéért. Aztán megnézik az elkészült fényképeket és ha lehet, követik az ajándékok útját. Véleményem szerint mindez hozzátartozik egy cégen belül az ünnepi készülődéshez, jelzi az év végét, és össze is kovácsolja a csapatot.

– Minden évben nagyon várja mindenki ezt az akciót – folytatta Dinesz Dorottya kárrendezési munkatárs. – Legtöbbünknek van saját gyermeke és tudjuk, micsoda öröm, ha rászoruló gyerekeken segíthetünk. Kollégáim munkájuk során tapasztalják, de egyébként is látható, szükség van az ilyen akciókra.  Úgy érzem, mindannyian szívesen segítünk.           

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére