“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tízéves a Cipősdoboz Akció

Author: Főadmin Date: 2013. november 28., csütörtök 16:47

A segélyszervezet az elmúlt közel tíz évben 150.000 karácsonyi ajándékot juttatott el rászoruló gyerekekhez. A tízéves jubileum alkalmával a belváros szívében megnyílt a Cipősdoboz Vár is, ahol a Doboztündér várja a dobozokat mesebeli birodalmában.

A jubileumra több különlegességgel is készül a Szeretetszolgálat: tízfős nagycsaládokat lát vendégül egy karácsonyi ebédre a Kempinski Hotel Corvinus Budapest felajánlásának köszönhetően; kétszázötven, főként állami gondozásban élő gyermeknek rendez Cipősdoboz Gálát a Nemzeti Múzeum díszermében; 2000 ajándékot juttat el Böjte Csaba gondozásában élő erdélyi gyerekekhez; valamint több ezer gyermeket és felnőttet vár az Arénába a „Karácsonyi Koncert a Baptistákkal” elnevezésű ünnepi rendezvényre december 22-én.

„Bízom abban, hogy a tízéves jubileumnak köszönhetően idén minden rekordot megdöntünk és a tavalyi harmincháromezernél is több ajándék talál gazdára. Odafigyeléssel, kedvességgel és szerettel így idén is sok gyermek karácsonyát tehetjük boldogabbá. Sajnos a Cipősdoboz Akció az elmúlt évtizedben sem vesztette el aktualitását: ma is élnek Magyarországon olyan gyerekek, akiknek egy ilyen cipősdoboz-ajándék jelenti majd az egyetlen karácsonyi ajádékot.” – mondta a megnyitón Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke.

A Cipősdoboz Vár december 22-ig várja az adományozókat, akik a Várhoz tartozó Kétszemélyes Katedrálisban személyre szóló karácsonyi üzenetet is kaphatnak.

Szenczy SándorA Cipősdoboz kampány részeként országszerte közel 200 gyűjtőponton várják a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei december 1-je és 18-a között az ajándékokat.  A 1355-ös Cipősdoboz Adományvonal hívásával pedig az adományozók 250 Ft-tal támogathatják egy cipősdoboz ajándék célbajuttatását. Az akció részleteiről, a gyűjtőpontokról és a fontosabb eseményekről bővebb információ awww.ciposdoboz.hu oldalon található.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére