“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Télapó Expresszel a Magyar Vasúttörténeti Parkba

Author: Főadmin Date: 2015. december 05., szombat 11:56

 

 

Ünnepi díszbe öltözött mozdonnyal utazhattak a gyermekek pénteken délelőtt a zsúfolt, ünnepek előtti hangulatot árasztó Nyugati Pályaudvarról a Magyar Vasúttörténeti Parkba a Boomerang jól ismert meseszereplői és a manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen Mikulás és adventi ünnepségen vegyenek részt. Az Orient Csarnok színpadán a szervezők az Iszkiri zenekar műsorával várták a Télapót, aki ugyancsak díszbe öltözött mozdonnyal érkezett a csarnokba, hogy ott minden gyermeknek meglepetéscsomaggal kedveskedjen. Miután az óvodás és kisiskolás korú fiatalok megkapták ajándékcsomagjaikat, örömmel fényképezkedtek a Télapóval és a Boomerang mesefiguráival.  Az eseményen részt vehetett kísérőjükkel több olyan gyermek is, aki a Baptista Szeretetszolgálat Baptista Integrációs Központja által fenntartott intézményben, a Családok Átmeneti Otthonaiban kapott elhelyezést. A magyar, afgán és elefántcsontparti gyerekek örömmel fogadták a programon való részvétel lehetőségét. A Magyar Vasúttörténeti Parkból a Nyugati Pályaudvarra visszaérkezett kis otthonlakókat Fekete Szandra, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa kísérte „haza”, aki elmondta: az ilyen napok sok felejthetetlen pillanattal ajándékozzák meg azokat, akiknek fiatal élete amúgy is nehézségek közepette zajlik. A segélyszervezet munkatársai továbbra is mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Családok Átmeneti Otthona megfelelő lakóhely legyen azok számára, akik rászorulnak a szerető gondoskodásra.          

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére