“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Tananyag kidolgozása a fejlődő országok mikrohitelezéséről

Author: Süni Date: 2014. február 12., szerda 08:48

A pályázat során együttműködünk a spanyol loyolai, az olasz bolognai és a magyarországi Corvinus egyetemekkel. A 30 hónapos program lényege, hogy fejlődő országokból (Tunézia, Ecuador, Banglades és Mozambik) pozitív önfenntartási példákat mutassunk be. A tanulmányutak során születnek kisfilmek a helyi hitelezési rendszerekről és az ottani emberek által hitelből elindított sikeres vállalkozásairól. A filmekből létrejön egy tananyag a három résztvevő ország középiskolai tanulói és közgazdaságtant hallgató egyetemistái számára, amit előadásokon és a középiskolák gazdaságtannal összeköttetésbe hozható tanóráin fogunk oktatni. Jelenleg a tananyag kidolgozásán munkálkodnak a programban részt vevő professzorok.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére