“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Táborverés országszerte a bibliaismeret és a barátság jegyében

Author: Főadmin Date: 2015. június 26., péntek 13:14

 

 

Az első héten Miskolcra hét, Hatvanra öt, Pécsre, illetve Pécs környékére tíz, Nyírbogdányra kettő, Szombathelyre, Bodrogra és Kabára öt-öt, Szigetszentmiklósra négy baptista önkéntes érkezett az Egyesült Államok különböző államainak gyülekezeteiből. De fogadnak a magyarországi baptisták önkénteseket Németországból, Ausztriából, Svájcból és Lettországból is: összesen több mint százan látogatnak majd el Magyarországra, a huszonkilenc táborba. A legfontosabb cél ezekben a hetekben az evangéliumi üzenetek, Krisztus szeretetének közvetítése, a bibliai történetek felidézése és az angol, illetve a német nyelv tanulása, gyakorlása. Eközben a szervezők igyekeznek szorosabbá fűzni az iskolák és a gyülekezetek közötti kapcsolatot. A két vagy három hét során ezer egyszerű fordítású Bibliát és hétszáz képes, gyermekeknek szóló Bibliát osztanak ki a résztvevők között. Az eddigi tapasztalatok szerint a házigazdák mindenütt kitűnő példáját mutatják a vendéglátásnak, vendégszeretetnek.   

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére