“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Szeretet Üzenete adventi koncert Pécsett, a Baptista Szeretetszolgálat Szociális Intézményben

Author: Főadmin Date: 2014. december 12., péntek 16:41

 

 

A “Szeretet Üzenete” immáron második éve indul útjára Budapestről, a Baptista Szeretetszolgálat pécsi Szociális Intézménybe. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársait idén az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 4 pedagógusa, és 17 diákja is elkísérte, hogy egy  adventi műsorral kedveskedjen az intézmény lakóinak, és munkatársainak. A baptista fenntartású iskola magas szinvonalát, és sokszínűségét is bemutató műsorban a növendékek a klasszikus művek mellett modernebb hangvételű darabokat is játszottak.

 

A “Szeretet Üzenete” program a Baptista fenntartású iskolák és Szociális intézmények közötti kapcsolatot kívánja erősíteni. A mintegy 20 oktatási intézmény 800 diákja vállalta, hogy rajzokkal, és kreatív alkotásokkal kedveskednek az intézményeinkben lakó idős embereknek. A program célja, hogy a diákok szociális érzékenységét növeljük, kifejezetten a karácsonyi időszakban, ahol egy ilyen gesztusnak fontos üzenete az ajándékozás mellett, az önzetlenség, és másokkal való törődés kultúrájának építése is. 

 

A műsor után munkatársainkkal meglátogattunk minden itt lakó gondozottat, és személyesen adtuk át ajándékainkat. 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére