“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Szelíd (és nem annyira szelíd) motorosok a beteg gyermekekért

Author: Főadmin Date: 2018. június 09., szombat 17:35

 

Alsóőrs –   A Baptista Szeretetszolgálat idén harmadszorra volt partnere az Open Road Fest-nek, a Harley Davidson motorosok nemzetközi találkozójának.

A seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda kislányai és kisfiúi már nem először vettek részt, versenyeztek az Open Road Fest-en, a Harley Davidson motorosok alsóősi találkozóján. Ahogyan a korábbi években, idén is osztatlan és felhőtlen örömet okoztak a gyerekek a „nagy motorosoknak”, akik látszólagos keménységük mellett valójában szinte mindannyian jószívű emberek. Ezért tapsoltak a kis versenyzőknek ebben az esztendőben is.  A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház érdekében gyűjtötte az adományokat öt napon át az eseményen.  


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére