“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Sokan megmozdultak Jánosért

Author: Főadmin Date: 2015. május 04., hétfő 15:22

A Baptista Szeretetszolgálat ajánlotta fel az első 100 ezer forintot és felhívást tett közzé János gyógyulása érdekében. Bár sok jó szándékú adományozó jelezte segítő szándékát, a segélyszervezetet azóta sajnos arról kapott értesítést, hogy János szervezete feladta a küzdelmet és a kisfiú vasárnap éjjel meghalt a kórházban.

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton értesíti az adományozókat, hogy az összegyűlt összeget felajánlja a család részére, a temetési költségek fedezésére. A segélyszervezet arra kéri az érintetteket, hogy aki adományát más célra kívánja fordítani, arról értesítse a Baptista Szeretetszolgálatot a hbaid@hbaid.org címen.

Köszönjük!

 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére