“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Hollandiai Magyarok szervezetétől a magyarországi rászorultaknak

Author: Főadmin Date: 2021. július 30., péntek 11:29

 

Pákozd - A Hollandiai Magyarok szervezetének (www.hollandiaimagyarok.nl) szállítmánya csütörtökön mintegy 240 zsák használt ruhaneművel érkezett meg a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjához.

 

A hollandiai magyarok legnépesebb közössége július elsején indította el „Zsákolj, ha tudsz!" elnevezésű akcióját, amelynek során 23 gyűjtőpontra várták az adományokat, miközben a munkát egy tízfős önkéntes szervezőcsapat segítette. A szervezet hagyományosan kiváló kapcsolatot ápol a Baptista Szeretetszolgálattal, az adventi időszakban évek óta a legnagyobb külföldi cipősdoboz adományozó, nyaranta pedig az idei évtől használt, de jó állapotú ruhaneművel támogatják a magyarországi rászorultakat.

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére