“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nagyszerű meglepetés a fővárosba kiránduló szabolcsi gyerekeknek

Author: Főadmin Date: 2017. március 09., csütörtök 13:27

 

Budapest – Nem csak élményekkel, ajándékokkal is gazdagodtak támogatóink segítségével a nagyhalászi gyerekek, akik iskolai eredményeikkel érdemelték ki a nem mindennapi kiránduláson való részvételt. 


A Baptista Szeretetszolgálat folytatja „Kulturális kirándulás a fővárosban” elnevezésű programját, amelyet hátrányos helyzetű gyermekek érdekében szerveznek munkatársai. Március 7-én, keddtől március 9-én, csütörtökig nagyhalászi gyermekek élvezhették a programsorozat nyújtotta élményeket és lehetőségeket: a Parlament, a Fővárosi Nagycirkusz, a rendőrpalota, az Elevenpark játszóház meglátogatását, a városnézést és a hajókirándulást.

A gyermekek szállását, félpanziós ellátását a Mellow Mood Hotels szállodahálózat biztosította tizenkét hoteljének egyikében, a Marco Polo Top Hostelben. Ők látták vendégül két éjszakára a gyerekeket. Partnerük, a City Sight Seeing – Mr. Nilsz Kft. vitte el a nagyhalászi baptista iskolában jó tanulmányi eredményük alapján kiválasztott fiatalokat egy autóbuszos és egy hajós városnézésre. A szállodalánc a lányoknak és a fiúknak sportszereket és egyéb ajándékokat tartalmazó csomagot adott, valamint az ifjú vendégek a családoknak juttatott élelmiszercsomagot is átvehettek: összesen mintegy félmillió forint értékben. A húsz gyermeknek a csomagokat Schwindt-Kiss Andrea, a Mellow Mood Hotels marketing igazgató adta át, a Baptista Szeretetszolgálatot Baricz Dezső programigazgató képviselte az eseményen. A hotel tulajdonosai a húsz családnak további 10-10 ezer forintos anyagi segítséget is nyújtottak.

 

 


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére