“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nagy siker a modern grundmese bemutatóján

Author: Főadmin Date: 2015. június 29., hétfő 11:57

 

 

A Fejér Megyei Hírlapban Gábor Gina beszámolt róla: a rendező, Kalányos Tamás hónapokig tartó válogatáson volt túl, mire megtalálta Nemecseket, Bokát, Gerébet és másokat Molnár Ferenc alkotásának megformálásához. A seregélyesi baptista iskola igazgatója, Sajtos József évek óta arra törekszik, hogy az intézmény minél több kulturális programmal szolgáljon. Az iskolában drámatagozat is működik, a diákok szívesen szerepeltek az Imre Sándor Szeretetszínház produkcióiban. Sajtos József igazgató a szeretetszínház kapcsán ismerte meg Kalányos Tamást, s ők ketten elhatározták, hogy olyan nyári produkciót hoznak létre, amely összekovácsolja a környékbeli fiatalokat és a vállalkozó kedvű seregélyesieket. Gábor Gina újságíró arról is írt, hogy Sajtos József és Kalányos Tamás hosszú távon tervez: azt szeretnék, ha jövőre ismét létrejönne egy előadás, s abból kinőne egy sokszínű program, aminek már neve is van: Seregélyesi Madárlátta Fesztivál. (Gábor Gina teljes riportját Sajtószoba című rovatunkban olvashatják a hétvégi produkcióról, amelyen ott volt az esemény fővédnöke, Szenczy Sándor, a Baptsta Szeretetszolgálat elnöke is.)  

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére