“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Munkatársunkat az év emberének választották a Kisalföldön

Author: Főadmin Date: 2017. január 13., péntek 12:56

 

A Kisalföld szerkesztősége idén negyedik alkalommal választotta meg az Év Embereit. A hétköznapok hőseit keresték a térségben, olyanokat, akik példát mutattak a környezetükben élőknek emberségükkel, munkájukkal, közösségi aktivitásukkal, vagy éppen bátor kiállásukkal. A soproni régióból a Baptistapont vezetője, az adománybolt révén a szegényeken segítő Gálné Kapás Márta kapta meg ezt a rangos elismerést.  

- A segítés éppen olyan fontos, mint más tevékenység. Amikor jönnek a felajánlások, megígérem, hogy jó helyre kerülnek, és ezt be is akarom tartani. Szeretnék hatással lenni az emberek életére és főképpen azoknak segíteni, akik maguk is tenni akarnak magukért, akik fel is akarnak állni. Nem vagyok egyedül... - nyilatkozta a Kisalföld újságírójának a díjazott.   

 

  

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére