“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Márka üdítő rendőröknek, katonáknak, beteg gyerekeknek és másoknak

Author: Főadmin Date: 2018. augusztus 16., csütörtök 16:55

 

A Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programja a Márka Üdítőgyártó Kft. támogatásával augusztus 16-án, csütörtökön kétmillió forint értékben 30 raklapnyi (azaz több, mint 11 ezer 500 palack) kétliteres Márka Kékszőlő Limonádét juttatott el a rendvédelmi és más szervezetekhez. Kapott az adományból a Készenléti Rendőrség, a Magyar Honvédség, az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Sikerült az üdítőből juttatni partnereinknek, közöttük a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, a Fővárosi Nagycirkusznak, a Heim Pál Gyermekkórháznak és a Bethesda Kórháznak. A segélyszervezet járművei az adományokkal a fővárosból eljutottak Szentmártonkátára, Salgótarjánba, Esztergomba, Debrecenbe, Rétságra, Tiszaújvárosba, Dunakeszire és Százhalombattára is. A következő héten az akció folytatódik, újabb 30 raklapnyi kiváló minőségű üdítőt oszt el a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programja.  

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére