“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Közel kétmillió forintot gyűjtöttünk össze Alföldi Melindának

Author: Főadmin Date: 2018. október 18., csütörtök 13:45

 

Budapest – Jótékonysági koncertet szervezett a Baptista Szeretetszolgálat Alföldi Melinda javára, aki kezdeményezésünk nélkül nem tudta volna kifizetni lábprotézisét. A fergeteges koncerten fellépett Tóth Vera, Mező Misi, Emilió és Talán Attila.


A jegybevételt, amely 1 millió 687 ezer forint lett, teljes egészében a kétgyermekes anyuka javára fordítottuk, és át is adtuk. Melinda nagyon meghatódott a segítségtől, amit kapott, s üzent a jótevőinek: mindenkinek köszönettel tartozik. Köztük a Magna Cuma Laude zenekarnak, akik háromszázezer forinttal segítették Melindát. A váci nő így meg tudja venni protézisét, amit kétévente cserélni kell, hiszen elhasználódik.

Lábfájással kezdődött 2003-ban, térd alatti amputációval végződött 2007-ben a 37 éves, kétgyermekes Alföldi Melinda kálváriája. A váci nő elfogadta a sorsát, csupán annyit kívánt, hogy megkaphassa új protézisét, hogy teljes életet élhessen. Munkahelye ugyanis az amputálás óta adomány formájában mindig kifizette neki az évről évre dráguló, több millióba kerülő műlábat, de már nem tudta állni az újat.

 


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére