“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Kölcsönözhető gyógyászati segédeszközök

Author: Főadmin Date: 2015. október 20., kedd 11:52

 

 

A Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja által a napokban megtartott kerekasztal-beszélgetésen a szakemberek megvitatták a kölcsönzés előnyeit, jövőjét és jelenét. A beszélgetésen pécsi orvosok, gyógyászati segédeszközök területén jártas szakemberek vettek részt, többek között a Baranya Megyei Mozgáskorlátozott Egyesület képviselői és a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai. A pécsi logisztikai központ november elején nyit a Mohácsi úton, a fenntartók remélik, hogy gyorsan elterjed a híre és így minél több embernek tudnak segíteni költséghatékonyan. Az európai uniós forrásból megvalósuló projekt keretében, a Guruló Műhelyhálózattal együttműködve, öt vidéki helyszínen – Győrben, Székesfehérváron, Pécsett, Debrecenben és Mórahalomban – jönnek létre ilyen logisztikai központok. Kölcsönözhetőek lesznek házi gondozást segítő kellékek: elektromos ágyak, higiéniai eszközök, emelők, járást, egyéb otthoni akadálymentesítést segítő eszközök.

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére